Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
RIMM


RIMM

Hon trädde ner ifrån dessa höga skyar
Hennes former gör så man yrar
med dessa val skall man sin lust styra
Kung Salomo lärde sig från en myra
Han hade över fyra hundra fruar
Det kommer nya horisonter och murar
Hemliga konster och hjärtan durar
Inuti vilar ett monster som heter duga
Konsten att fånga in fångsten och dem sluga
Hissar upp en komplex flagga upp för stången och bugar
Sanningstalaren har utmanat dem som ljuga
En allt för fin fruga som ger en kallsupar
Det man avklarat innan man stupar när det slutar
Besluta sig om en livsåskådning
en Gud som inte verkar så nådig
Tålmodig helt unik och personligt
Otrolig







Fri vers (Spoken word/Slam) av viskaren
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-24 10:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

viskaren
viskaren