Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

salvia

Man måste tydligen rensa negativ energi likt ogräs
Alla möjliga örter för olika ändamål fan va häftigt o yes
Att hjärntvätta någon borde vara det motsatta enligt ren tolkning av ordet
Egentligen är alla min broder och syster
Gud skapade allting bakom ordet dyster också
Det ska man komma ihåg att det låg både negativ och positiv överallt
Man kan filtrera jorden och få fram dess salt
Men allt är inte så ballt å det är helt sant
Skillnaden mellan alla är markant
Det är aldrig likadant igen
Så jag måste rensa kroppen från energier
Tvättäkta filosofier vore allt något att hänga i
Jag vet inte vad vi lever i för en tid
Istället för att kalla det en strid med sig själv kan man säga sysslan hela jag behöver
Snälla nån det finns så det blir över och räcker till om alla vill
Men njuter vi bara av vår existens så blir inte mycket hänt
Vi får likt en antenn sändningar som genomsyrar hela våran kropp och själ
Jag hoppas att det finns dem som är bland dom rikaste som vill väl
Sen ska man förlika sig med tanken med att säga farväl till allt det här
Svär den mest underbara platsen skulle kunna vara här på våran jord






Fri vers (Fri form) av viskaren
Läst 54 gånger
Publicerad 2023-09-11 18:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

viskaren
viskaren