Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
känslan nu


orosmoln

jag andas med fruktan idag
det var drömmen jag hade i natt där jag drog fram kortet spader 10
dess budskap om någonting farligt som kan komma ikapp
det är något som är snipp snapp slut
tydligen behöver jag arbeta med mig själv men vet inte hur
en dålig nyhet kommer akut vet inte hur eller varför
kanske har begått förmånga slarvfel
har jag förargat en magisk Fé
skall ändå försöka vara positiv och le
men det känns att det kommer snart besked
under en lång period där jag led och det sved
klarar jag ens av så mycket mer
försöker förbereda mig för problem i alla fronter
a ja måste ta till med magiska konster
om det finns ett monster skall jag det tämja
men det handlar om att välja rätt
är redo på att få ett bett
en kraftig törn inträngd i ett hörn
jag lyssnar och hör en melodi i fjärran
men jag är som gott helt skärrad
besvärad ärrad för har haft drömmar om dåligt budskap förut
om det börjar att brinna måste jag ta mig ut
måste använda mitt sinnes fulla bruk
stuk knas ståhej varför jagar ett omen mig






Fri vers (Fri form) av viskaren
Läst 68 gånger
Publicerad 2023-09-02 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

viskaren
viskaren