Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar som är älska

Var tanke har en mekanism av emotionella och ord som val
när man inser det har man ett gediget svar
dags att börja ta allt på riktigt allvar
att kunna acceptera hur det nu var
helvetet far med negativ påverkan
vad man lärt sig är det man kan märka
tanken på gud kan förstärka
vi kan inte ursäkta oss
kanske förgås i mysteriet
talas om vissa kriterier
för att få seger
titta i spegeln och se en avbild av kärlek
det är brinnande eldar och sot o en underbar härlighet
eller hur det har ju i alla fall varit en se värdighet hittills
personliga giltiga bevis
trivs eller inte behöver inte va kört för att man slinter
kanske måste ändra vinkel och inställning
inta ställning position
jobbar man mot önskan om vilken version
inget på jorden förtjänar passionen
vi ska lovsjunga det som sitter på tronen




Fri vers (Fri form) av viskaren
Läst 85 gånger
Publicerad 2023-07-25 19:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

viskaren
viskaren