Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanke rum

Drakmor skäller ut hela jordklotet
fräser eld mot dem som vandrar mot ondhet
av ren formalitet är vart tanken riktas en vitalitet
hemligheter kretsar här runt jordklotet
är du för eller emot det
finner du dig med modet nog
att vara ärlig och lojal var dag
man är förtappad och svag utan gud tror jag
eller vadå gud är med alla ändå
men dem som uppsöker det högsta skall få
du får om du kan gå fri och obunden utan dyrkan
men helvetet hägrar inte här bara för stunden
dessa satar är under ens skinn
det räcker inte med ett enkelt försvinn
i oss i det bäcksvarta vaktar något tanken din






Fri vers (Fri form) av viskaren
Läst 109 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-08-02 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

viskaren
viskaren