Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en slocknad stjärna

Borde vara riktigt jävla arg
Men känslan den är kall
Mitt ställe är centrum i universums valv
Eldens vilja bara försvann
Varför ska man vara sann
Späder på bara lite grann
Får leta efter en hjälpande hand
Våra band klipps av
Synas på vad man äger och har
Filosofiska tal som skar i hjärtat
Men folks känslor tycks bli mättade
Berättade den nutida situationen
Låter dem på tronen härja
Det är bara att välja
Majoriteten kommer svälja
Några kommer sälja




Fri vers (Fri form) av viskaren
Läst 79 gånger
Publicerad 2023-09-16 19:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

viskaren
viskaren