Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
urskiljning och beskrivning


Nu för tiden

desinformation är gift finnes i nästan var skrift
när uppmärksamheten är mot gud så får man en kur
det är en sabla tur att något tog på sig all vår förbannelse och synd
det är tyngd i det äkta ursäkta be till det perfekta
levande ljus blir släckta och få förblir i ljussken
hela världen är en stor scen
det man släpper ur sig kan få en oren
det kanske är försent men bättre det än aldrig
alla är på sina vis andlig
att få en ren tanke klar kan vara förvandling
ett medium med bara döda i sin församling
vitt eller svart i var handling
beblandning av högre makter
för alstrare är man som skatter
sinnet flyter på som vatten
om man lyckas nå det högsta vette katten
Gud fråntar oss inte makten och vår fria vilja
i sitt inre lär man få försöka urskilja
mot det som vill gott eller illa
det är bestämt så att det ska skiljas
tron på det utan synd och äkta kärlek beviljas
i ödets slut kommer det att finnas en väg man blir vald att ta
hur mycket skall man behöva att ta nej använd magi i försvar
för den fantastiskt härliga känsla man har i förvar vill dom ha
kommer alltid va så under sin livstid ett innerligt krig




Fri vers (Fri form) av viskaren
Läst 56 gånger
Publicerad 2023-07-25 19:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

viskaren
viskaren