Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
LEYA


LEYA

Vi möttes i en csgo dröm
jag sprang och kysste dig i min sömn i inferno
det var så ömt något jag aldrig får glömt
Vart hade du dig gömt
Tömt mig på säd för din skull
Jag sprang och krama om dig så vi välte omkull
Hjärtegull utan dig är det bull
Transformerade allt vi sade till varandra till rent guld
Står i djup skuld och sorg
Det var vi 2 levandes nakna dansandes oboy
Tror aldrig jag haft så skoj
oj du fagra lilla flicka
du skicka mig in i en trans
visade mig en helt ny nyans av livet
det var överdrivit mycket dikter
viskande fnitter glitter och ingen bättre jag hittar
det kvittar det mesta i all framtid
var bara vid dig jag ville kännas vid
önskar dig världens bästa liv
vet du gör allt med stil
det sköts iväg en kärleks pil så jädra hårt
Svårt att gå ifrån saknande skri ekande don





Fri vers (Fri form) av viskaren
Läst 237 gånger
Publicerad 2017-05-24 11:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

viskaren
viskaren