Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För mycket lagom


Jag letar efter
för mycket
Inte lagom

[för jag vill drunka i dig
för jag vill kvävas i dina armar]

Jag längtar efter
för mycket
Inte nästan

Lagom
är för amatörer
För mycket
Kärlek
är för självplågare
som inte vet sitt eget bästa

(som du och jag och vi)

Som när du säger
\"stanna kvar\"
och jag viskar
\"jag har glömt hur man går\"
Medan jag tänker
för mycket

[\"Är du ledsen?\"
Nej inte det minsta,
bara för det mesta]

För allt jag fick var lagom
och jag var bara
För mycket
för dig




Fri vers av rainbow
Läst 475 gånger
Publicerad 2006-05-24 09:20



Bookmark and Share


    Porslinsdockan
Mycket bra , denna sparar jag eftersom jag känner igen mig väldigt mycket!
2006-05-28

  osams
shit vilken fin dikt
vissa saker fångar verkligen en

"jag har glömt hur man går"
Medan jag tänker
för mycket

["Är du ledsen?"
Nej inte det minsta,
bara för det mesta]

däremot tycker jag titeln borde fånga intresset mer :) me det är bara jag.
2006-05-26
  > Nästa text
< Föregående

rainbow