Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insiktsfullt

Insikter träffar mig sällan. De bjuder liksom 

sällan in mig- inga vita kuvert tjusiga 

inbjudningskort- samhället håller inga 

offentliga möten- inga skatter finansierar

dem- i bästa fall en släng av något liknande 

då en landstingsterapi har spårat ur- bestått 

några sessioner för länge- då relationen 

överstigit professionalismem  börjat ta sig

formen av att riktigt bry sig. Men insikter 

kräver ur samhällsnyttans perspektiv symtom 

så har du tur har du de rätta eller ett konto

överfyllt med pengar. Insikter till för de

andra- den lilla rika klicken- inte för oss 

andra. 

 

Trots allt drabbades jag just. Av insikten. 

 

Jag måste vara speciell- inte alls som andra. 

 




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 163 gånger
Publicerad 2017-05-26 10:24



Bookmark and Share


  objekt3
Oträffad?

Träfflös. Träffbefriad. Mötesentledigad?
2017-05-26
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP