Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är över nu


Mina vingar har du

Förlamad !

av dina ord ,
vistelsen , ruset, känslan
allt jag förstod

på en sekunds ögonblick var det vi två,
I den andra finns ingenting som består

jag andas inte längre det jag har gjort,

utan en näsa finns ingen lukt,

utan en mun finns ingen smak ,

ingenting längre är en lätt sak

jag svävar inte längre,
mina vingar har
du
jag älskar inte längre
för mitt hjärta är
itu











Fri vers av Arte
Läst 595 gånger
Publicerad 2006-05-23 23:41



Bookmark and Share


  yoyyo
fasiken, den känslan satte sig verkligen, bra skrivet, tror många kan känna igen detta

snyggt:

jag svävar inte längre,
mina vingar har
du
jag älskar inte längre
för mitt hjärta är
itu
2006-05-24

    Jess81
åh, jag hoppas verkligen du får tillbaka dina vingar igen och att ditt hjärta blir helt..så sorgligt..
2006-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Arte
Arte