Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smekning

Jag vill ta på din mage
känna din värme
och närhetens punkt
ditt mjuka skinn
i gryningens linda
när solen briljerar
viskar jag ditt namn
och säger du är min

Jag vill känna din hand
ge pulsen vibration
krama den för känslor
och få samma tillbaka
tillsammans kan vi gå
mot regnbågens sken
söka efter skatten
och kärleken få smaka

Jag vill röra ditt hår
det mjuka och sköna
känna blommors doft
det vill jag göra
se vindens smekning
i dina vackra lockar
få säga kärleksord
och din själ få beröra

Jag vill kyssa din mun
dina röda läppar
plötsligt det får hända
det enda jag vill ha
kläderna på golvet
en smekning i mörkret
tunga möter tunga
och allt känns så bra

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 632 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-06-07 08:23



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ljuvligt med kärlekens närhet...
2017-06-10

  Karina"Kia"
Njutvackert och kärleksfullt varm!
2017-06-10

  Blått Norrsken VIP
Kärlek som bestigit de höga bergen .
Mycket fint!
2017-06-09

  Nils-Robert
Dikten förmedlar känsla och vackra tankar i mötet mellan två
2017-06-08

  Blomma-Stjärna VIP
oemotståndlig kärlekspoesi!
2017-06-07

  Ewa-Britt Nilson VIP
I kärlek få till
just det man vil
om det går då
ju Två <3-an i
samma takt slår!
2017-06-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Ljuvlig kärlekspoesi i smekande rim!
2017-06-07

  Janina Kaminska
Kärlekspoesi när den är som bäst.
2017-06-07

    ej medlem längre
En vacker visa i sommartid! En kärlekshyllning. Fint!
2017-06-07

  M.Eta
Fin kärleksfull text.
2017-06-07

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text i kärlekens namn!
2017-06-07

    ej medlem längre
Sensuellt nära och smekande ord.
2017-06-07

  Marianne Räf
Verkar som grundmurad å säker
Kärlek i texten å det är underbart!
2017-06-07

    ej medlem längre
Alldeles underbar kärlekspoesi. <3
2017-06-07

  Angel of love
Kärlek <3 och bild från bästa filmen <3
2017-06-07

  Maud Louise
Din text förmedlar innerlig kärlek på ett mycket vackert sätt
2017-06-07

  lodjuret/seglare VIP
Varr den gossen sig väl vänder, har en jänta i sju länder, blommar upp o tar sig för, jäntan där blir som smör, båtar illa om sena ränder?
2017-06-07

    ej medlem längre
Kärlek när den är som vackrast!
2017-06-07
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO