Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så faller dagen helt andlöst

Så faller dagen helt andlöst i nattens famn.
Är det av kärlek?
Är det av svaghet?
Är det så uttänkt att dag ska gå till vila
och låta sig vaggas till sömns?
Så sjunger nattens moder sin sövande hymn
och stjärnor blänker sin tindrande glans.
Ånyo föds dagen vävd utav nattens drömmar,
rustad att möta sin vandrings stig.




Prosa av Feminaz
Läst 179 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-05-29 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz