Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beröringen


Handmålade estetiska
Ord som försvinner
bakom knuten.

Och kommer fram igen

Omvandlade,vridna
i sin spegelvändhet

Och du undrar
Vad det var du sa nyss?


Om det har någon
betydelse i skeendet

Om det skar in sig
i verkligheten med
blodfull märg

eller om allt ändå är
så meningslöst tomt
som det verkar

Och i Martallens grenar susar
vinden. .. och de kalla molnen.

skall snart låta regnet falla
och smattrande tala mot marken

Och
händer som håller i varandra
Invid järnräcket och trappan

Skall gå in, klä av sig

För att smekande låta
känslor värma kall hud

I det så väsentliga

Beröring av liv som
förenar sig i harmoni

inuti evigheten









Fri vers av Sefarge VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-05-30 11:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre


ord kan verkligen beröra
känner jag när jag läser

denna vackra dikt



2017-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP