Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..


Blank

Ni har målat en bild
av leenden som skiner
i de blanka hotellreceptionerna

Jag vet inte vilka ni är
men era vita penseldrag
träffar rakt in i hjärtat

Vinklarna poleras, placeras rätt
platsen längst fram i ledet
är bokad och överfull

Ni håller varandra om ryggen
duckar för skotten och avslutar dagen
med ett blankt leende framför kameran




Fri vers av J P
Läst 344 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-30 11:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J P
J P