Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människoliv.

Vi offrade våra nytillkomna. Såg när djuret svalde dem hela. Molocks saliv var rött när det rann nedför strupen, vi såg dem aldrig mer. Den behornade tingesten ligger kvar där i tidens mörka krypta, en massgrav av dyrkade. Vi svävade på ängar- beduiner och bergsmassiv men tvangs till plikten, ge av oss själva till en stor stum gud. Offret är evigt, livet är offret. Vi lever.
T




Fri vers (Modernistisk dikt) av Klonen
Läst 210 gånger
Publicerad 2017-05-30 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Klonen
Klonen