Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När en närstående låg död på ett sjukhus så gick jag genom komplexets kulvertsystem för att ta mig dit. Jag menar inte att jag såg spöken (tror inte på sånt trams) men det är metaforiskt.


Verkligheten

Låna korridorer under jord, kulvert- skriken kommer från båda hållen, strömmen går. Hör suckningar, kanske också ett skratt. Eko, stannar till när jag ser silluetten i slutet av korridoren. Där står tingesten, bara gapar.




Fri vers (Fri form) av Klonen
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-30 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Klonen
Klonen