Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur är dina andetag så sövande lugna?

Hur
är dina andetag
så sövande lugna?

Då jag inte
ser skillnad på
sömn
eller
död

Till drömmarnas nejder
vi alla
är tvungna

Att lockas
av natten
så brinnande
röd

Hur
är dina ögon
så värmande då

De bär
på isens
vackra
nyans
?

Ett andetags
rymd
nya gränser
kan få

När jag ser
ditt leendes
lekande
dans

Hur
är din kropp
så brinnande
varm

Under
mina fingrars
trevande
lek?

Hur
kan jag andas
så tryggt i din barm

När världen
runtom
är så
tyckande
blek?

Världsalltet
må falla
ner
runtom mig

Men jag faller
då lätt
om jag faller
med dig




Bunden vers (Sonett) av Missbruksbarn
Läst 400 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-05-31 09:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
måste ge dig en komplimang för lättheten du väver ihop sonetten och ändå får
betydelse och flyt. Blir avis :)

ser du ingen skillnad mellan
sömn/död behöver du sätta dig
ned och meditera för att få svaret
rätt/fel

varma kramar :)


2017-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Missbruksbarn