Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En manifestation av tomrummet


Ingenting

Allting strävar mot att upphöra.
Ingenting strävar efter existens.
I tomrummet finns rymden och frihet att beröra
men det är först i den fasta formen, som tomheten känns.




Fri vers (Fri form) av Jag är
Läst 306 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-31 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jag är