Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten lyser

Sommarnatten sveper fram
Lägger ett ägg i evighetens famn
Kläcks i kärleken varma barm

Viljan att finnas till, driver en till vansinne
Evigheten finns, men varför finns vi till

Något om natten lyser upp
Kanske är det att bara att finnas
En tid till
Innan evigheten, eller vad ett är smäller till




Fri vers (Fri form) av jordarp@hotmail.com
Läst 290 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-01 22:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vi lever en dag i sänder
fint och klokt skrivet

:)

2017-06-01
  > Nästa text
< Föregående

jordarp@hotmail.com