Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken

Sakta famnar mig livet om min sköra kropp
Någon vill så väl, är det så enkelt
Att bli älskad, att det skall vara så svårt
Att bara få belägras, ta ner förvaret och acceptera

Jag vet inte, jag vill så bara vara
Låt mig vara, det där med kärlek låt det bara vara

Någon gång kanske det kommer
Men idag låter jag det bara vara
Jag orkar inte mer, det bara försvårar
Låt det bara vara så
Livet är ändå så svårt





Fri vers av jordarp@hotmail.com
Läst 271 gånger
Publicerad 2018-01-12 00:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jordarp@hotmail.com