Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Där bortom evigheten finns vi


Mitt i dödens fotspår

Livet är som en saga som vi alltid vill älska dig
Natten finns därtill för att släcka livsångesten
Dagarna framför oss är en evighet
Lik som dagarna som har gått

Nattens svärta sveder koltrasten vingar
Tusen mil, en sekund i evigheten förvinner
Solens värme lyser in i livets alla skrymslen
Livet skimra till en sekund
För en stund av ingenting, lever vi till

Kroppen rasslar till
Och evigheten traskar senare vidare
Undra om du någonsin fans

















Fri vers av jordarp@hotmail.com
Läst 223 gånger
Publicerad 2018-11-17 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jordarp@hotmail.com