Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hörsägen

Bra, det går att höra vad du säger
Snart lägger sig bruset som ingen äger
Liv läggs till ett annat, kanske du kan haka på

Bara en dag eller så till vi kan erlägga allt
Evigheten kräver bar en del, vill inte ha allt

Livet sänker sig ner i evighetens ocean
Skvalpar som en gul anka i badpolen
Väntar inte på något återbesök




Fri vers av jordarp@hotmail.com
Läst 307 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-11 22:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jordarp@hotmail.com