Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dörr på glänt

Hade det varit bättre
Att smälla igen dörren helt
Än att lämna den lite på glänt?
Att kunna anpassa sig till det tomma mörkret
Istället för att lämna en springa ljus.
Att låta ljuset sippra in
Med hopp
Om att den en dag kommer öppnas igen.
Med hopp
Om att du står kvar på andra sidan.




Fri vers (Fri form) av Stina2
Läst 853 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-06-02 14:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stina2
Stina2