Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dåtiden som aldrig hände

Jag vill leva i dåtiden
I dåtiden som aldrig hände
Jag vill leva i minnena
Av det som jag aldrig kände

Jag vill leva i dåtiden
I dåtiden som aldrig blev av
Där är jag någon annan
Som ser ut över andra hav

Jag vill leva i dåtiden
I dåtidens främmande land
Men om jag sträcker mig mot himlen
Kan jag känna nuet i min hand

För jag lever trots allt i nuet
Men nuet är alltför kort
Så fort jag hunnit blinka
Så har nuet sprungit bort

Jag vill leva i en framtid
En framtid där alla trivs
En framtid där alla är snälla
Och alla murarna rivs

Men jag försöker leva i nuet
I nuet som är just nu
Jag önskar jag kunde dela det
Med någon som är som du

Jag blundar och tar ett andetag
Och önskar att jag var där
I dåtiden som aldrig hände
Eller nuet som nyss var här




Fri vers av Stina2
Läst 264 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-05 22:21



Bookmark and Share


  Svart svan
Wow!
2018-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Stina2
Stina2