Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljudet av en människa

Ljudet av en annan människa
Kan vara det bästa eller det värsta ljudet som finns.
Det mest fantastiska eller det läskigaste.
Ljudet av en annan människa.
Du.
Ljudet av dig.
Ljudet av mig.
Ljudet av oss.
Oss.
Ljudet av ett andetag.
Flera andetag. Andas...
Andas.
Jag andas in. Andas ut.
Lyssnar.
Hör ljudet av en annan människa.
Det bästa och det värsta ljudet som finns.




Fri vers (Fri form) av Stina2
Läst 151 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-10-17 00:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stina2
Stina2