Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett avslut

Ett avslut kan vara en början
Ett avslut kan vara ett slut
Ett avslut kan ta ett år
Ett avslut kan ta en minut

Ett avslut kan kännas bra
Eller så känns det skit
Man kanske vill tillbaka
Vill tillbaka dit

Men avslut är ändå bra
För allt måste ta slut ibland
Man kan inte alltid vara till havs
Ibland måste man i land

Det roliga tar slut
Och nya äventyr kan börja
Ingenting är som förut
Men för det ska vi inte sörja

Livet har en början
Livet har ett slut
Men vi bestämmer själva
Hur våra liv ser ut

Ett avslut kan vara tufft
Det är tufft att släppa taget
Men det viktigaste i livet
Är att inte avsluta jaget




Fri vers av Stina2
Läst 329 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-06-25 00:41



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fantastiske avslut på en bra och tankeväckande text!
2018-06-25

  Stay Golden
^^ Det lät klokt du
2018-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Stina2
Stina2