Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FRI SOM EN FÅGEL SVÄVAR DU NU!

Så gick du min storebror till andra sidan.
Saknaden känns bottenlös och tårarna torkat på min kind.

När jag tänker på dig, då ser jag dig precis som du var.
En lång man, ståtlig och med massor av humor.

Så kommer alla dessa fina barndomsminnen, jag ler för mig själv.
Strök dina skjortor och pressade dina kostymbyxor när du skulle på dans.

När vi var unga skulle killarna ha kostym, vitskjorta, slips, manchettknappar och nyputsade skor.

Minns många skratt när du hade gjort ett par styltor.
Du skulle lära mig att gå med dessa.
Jag var smal och tanig inte alls stark så det var en kamp.
Men du gav inte upp och till slut kunde jag använda dessa klumpiga styltor.

Ja min älskade storebror vi möts igen det är min tro och starka övertygelse.
Kramar så länge!!




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-02 15:28



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
En bror mista
som var livets GNISTA
får allt att brista, men
Du kan ju gott från
honom in rista, ses
ni gör, Du står redan
på hans väntelista...
2017-06-02

  Annaemi VIP
Så många fina minnen av din bror!
2017-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP