Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nå´t sätta tänder i...

Termit till bartender sa, Per:
- Jag har hört ni är allra bäst här...
- Ja, sa Per, vår holk
alltid full utav folk...
- Men, sa T, is the bar tender där...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 190 gånger
Publicerad 2017-06-02 16:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt