Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagar i poesi (på jobbet)



De dagar som fylls av ensamhet
fylls tankarna mina med ord

De måste bara skrivas ner
annars får jag ingen ro

Men i mina tankar
växer ensamhetskänslan till

Trots allt som finns här runt omkring
som faktiskt bör bli gjort




Fri vers av Jojo
Läst 243 gånger
Publicerad 2006-05-24 10:47



Bookmark and Share


    Mejja
När ensamhetstankarna växer till, fyller de hela varandet.
Känner så väl igen mig i dina ord häri *Kramiz*
2006-05-29

  Fredrik Stillesjö
Hej Yoyyo!

Det här skriver jag under på direkt, Yoyyo! Känner i gen mig väldigt mycket. Nästan som spegeltankar. Mycket bra! Hälsar Fredrik
2006-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo