Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikt av vikt!

Humor gör att man
överlever, kul dikter
bör uppskattas mer...




Bunden vers (Haiku) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-02 22:56



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Håller med dig :)
2017-06-03

  ULJO
Som när dykaren är som mest ledig. Är ju faktiskt när han är upptagen.

2017-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt