Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

återkomst

 

 

molnomsluten

horisont i norr

regnet blommar

översvallar

nyss svällande knoppar

öppnar sig för

väta i livets närhet


 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 326 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-03 07:30



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
skön natur-lyrik,
GLAD PINGST
Broder Per
2017-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg