Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blott en liten reflektion i natten ... - OBS! Publicerad tidigare i mars 2007


I skenet av din blick

När du ser på mig
känner jag att
det du vill ha av mig
är så mycket mer
än vad jag kan
eller ens vill ge till dig

och det är
ett problem i sig

för om du vore den rätta för mig
skulle jag ge dig mer än så

Inte för att jag kan
vill eller förmår
utan därför att du finns till

Min vänskap skulle du kunna få
men om du inte nöjer dig med den
måste jag nog be dig att gå

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-06-05 09:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP