Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GLÄDJEN VAR FINNS DEN NU?




Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-09 13:07



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En enda liten rad med stort och djupt innehåll!

Känner igen mig i din text.
2017-07-15

  Ewa-Britt Nilson VIP
Det som gladde
Dig förr, hitta till-
baka dit, en dörr
som många glömmer
av att de har... Kvar...
2017-06-09

  Larz Gustafsson VIP
I Jesus Kristus.
2017-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP