Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

orubricerad

svävar genom oceaner

in i en sjunken värld

slingrande sjögräslianer

böljar intill

snuddar vid mig

intimitet

allting handlar

plötsligt om min hud

tappar orienteringen

vidare på måfå

upptäcker då

i tillståndet av vilse

fantasiers nyanser

ljuset rinner ner

i ständigt

nya ljusgårdar

penslade strålar från osedd sol

drömmars sammanhang

 

ger mig hän

och finner innerligt

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 343 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-06-10 09:43



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Läsning vid en strand, hör vågor klucka mot stenar täckta här och var av sjögräs. Då kan en dikt som denna få solen att skina ur gradvisa moln.
2017-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg