Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rendezvous.

 

en förbjuden kärlek
i nattens timmar


du och han
brinnande kyssar
på naken hud

du vet
det var fördömt
redan från början
men bara denna gång
bara en gång till

 

du kan inte andas
inte utan honom
inte egenligen
du har försökt

 

hur kan något så
beroendeframkallade
åsmaka 
så mycket skada

 

varför?
varför?

 

fel tidpunkt
fel omständigheter
men åh så
bara så

 

du älskar det här
det gör ni båda två
dessa nattliga möten
drivna av
oförfalskad lust

 

du och han
som ger upp
kontrollen

 

som bara
ger er hän
åt lustan

 

som ger efter
för kärleken

 

 

© Juni 2017

 




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-06-10 16:01



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Sensuellt och vackert diktat om ett hett möte i natten.
2017-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP