Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägval

Det framgår inte på min karta
att ”alla vägar leder till Rom”.
Om kartritarna varit smarta
så borde de utgått från en tom
och helt utan platser skapad jord,
som sedan för slutgiltig dom
placerats på deras ritningsbord
och där döpt alla platser till Rom!

Då skulle vi, alla och envar,
fått ordspråkets giltighet som svar.




Bunden vers (Rim) av Nils-Ivar Lindström
Läst 168 gånger
Publicerad 2017-06-11 20:05



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Min leder till himlen.
Absolut INTE till påven.
2017-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Nils-Ivar Lindström