Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det drar in ett svall över en plats/person


du är besläktad med regn.

du är besläktad med regn.
din ankomst kan skönjas i kroppen,
likt mörkret som spår storm.

i linblont och svart spets är du ett svall
och har en tendens att dra fram
både det värsta och det bästa.




Fri vers (Fri form) av Anders Johan Borgström
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-12 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Johan Borgström
Anders Johan Borgström