Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allting är bara du

jag måste vara påverkad
för om jag för en minut stannar upp
och känner
tänker
minns

är tanken på dig
inombords
förgörande

och jag är galen




Prosa av Shush
Läst 342 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-06-13 21:06



Bookmark and Share


  Anya VIP
Så kan det sannerligen kännas.
2017-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Shush