Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vargtimmen

rummen växer och
sväljer själen
i sin tomhet

du som brukade vara här
går nu omkring
i andra tankar
rör dig hos någon annan

kvar är natten
analyserande tystnad
och jag i mig själv

en stund för ett liv
och vara med dig
i ett minne

det glittrande regnet
på kärlekens rutor
torrlagt

du i världen
du som världen
du i mitt inre

och jag som en vanlig människa
till slut

hos dig




Prosa av Shush
Läst 397 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-06-14 00:52



Bookmark and Share


  LillaLovis
Får en verkligen direkt in i en känsla och plats, enkelt, vackert och rakt på.
2017-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Shush