Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur vi lyssnade i skymmningen.

I afton sjunger näktergalen
lyssna till hennes bitteljuva toner
och ekot av hennes sorger
i vilket det fattiga hopp dväljs
som tappade tron redan innan
det kunde formas till noter.

Vem sjunger till ett avlägset svar
för att sedan betacka sig samröre
med den ovärdige sopranen?
I lögnens spår dväljs hoppet om sanning
och förlösning, från bördan
av att ensam sjunga en duett.




Fri vers av Sanne
Läst 582 gånger
Publicerad 2006-05-24 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sanne