Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ett foto

I ett foto
Finns den största resan
Fotot öppnar minnen
Från tiden

En slags saknad
Över svunnen tid
En vilja att resa tillbaka
Bara för en stund
Smaka på det
Se på det från erfarenhetens perspektiv
Var det viktiga det viktiga

Ge mig själv på käften när ingen ser på
Å fråga, hur tänker du
Bara på kärlek men i för många led
Kraften räckte inte alltid

förlorar mig i foto
Landa i dåtidens nu
Känna skratten, odödligheten
Livet
Låt mig känna i evighet




Fri vers av Mfredrik VIP
Läst 153 gånger
Publicerad 2017-06-14 20:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP