Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bortom stigar och hyggen

 

 

väntan

en vindpust

går genom

lövverk

och ängsgräs

 

 

något är närmare

än jag förstår

din närvaro

bjuder stillhet

 

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Per Rydberg
Läst 369 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-06-15 08:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En levande närvaro
2017-06-20

  Syrran77
Underbar närvaro
2017-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg