Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människans åldrande

Människans åldrande är outstanding

Den kommer smygande

och smyger sig på oss

när vi minst anar

och innan vi hunnit titta oss i spegeln

så vi fått klarhet

Så innan man gjort det; säger man bara:

"Va gamla dom har blivit dom där andra!"

(efter att ha betraktat folk i samma ålder i tv-rutan)

 




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-15 21:09



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Och ett, tu, tre...

2017-06-16

  Feminaz
Så sant är det att åldern smyger sig på. Skulle det ske plötsligt skulle vi väl inte hinna med känslomässigt, fast gör vi det ändå?
2017-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP