Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I Norrbotten*Lappland


*MIDNATTS*SOLEN*


*Ögons*Underbara*Ögonblick*
*Det*VACKRASTE*
*MIDNATTS*SOLEN*
*LYCKA*
*Mitt*Hjärta*
*Det*Bästa*i*LIVET*
*Så*Njut*Nu*
I*Vår*Vackra*Natur*

17/6-2017 Av*i.Åberg




Fri vers av Irene Åberg
Läst 351 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-17 18:52



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Fint!
2017-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Irene Åberg
Irene Åberg