Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sommar


runt kapillärrucklet växer flätorna.

torra fingrar
rör vått, flätat hår.
det finns en liten springa där ljuset kan
komma in igenom hudjorden.
hjärtat, precis där under slår
en riglande rytm.

runt kapillärrucklet växer flätorna.
de som smider
ränker,
runt hjärtroten.
ett radband av ord runt
töjningarna växtvärken böjer
upp igenom hudjorden.




Fri vers (Fri form) av Anders Johan Borgström
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-18 14:46



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"There's a crack, a crack in everything
That's how the light gets in."
2017-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Anders Johan Borgström
Anders Johan Borgström