Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla

Av förundran
Beundran

Med varelsen alltid förbunden
Buren nära mitt bröst

Liv som tillkom
Sprungen ur min kropp som form

Du ville stanna kvar, vara gömd och underbar
Men nu sova under täcket

Så vacker.
Så rar.

Godnatt mina hjärtan!




Fri vers av Ohappa
Läst 277 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-06-20 01:15



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Kärsamt underbart
2017-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Ohappa
Ohappa