Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vår

Lätta steg i tunga skor.
Mot varm sol i snökall vind.
Och upp bland förruttnelsen kommer livfullt grönt.

Det som smärter kan på sätt och vis kännas skönt.
Då livet smeker om min kind.
Jag hoppas och tror.

På våren.
Kontrasternas tid.




Bunden vers av Ohappa
Läst 290 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-01 23:19



Bookmark and Share


  in effigie VIP
bryter vackert ur vintervilan...
2020-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Ohappa
Ohappa