Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tog tag i och gav liv till det ett år gamla utkastet.


Avgrund

För varje steg du tog.
För varje mening du sa.
Jag bara mindre log.
och kände "Okej bra...".

Sprickor bröt upp i marken.
Jag tänkte "Bättre förr än sen".
Så snälla ge mig sparken,
om jag lägger tilltro på en man igen.

Ord om avundsjuka,
passar inte sig.
Du aldrig våld skulle bruka.
Men att behöva värja mig...

För vad jag kanske dig skulle kalla,
Att jag inte fick dig att vara hjälte.
Så jag beordrade bomberna att falla
Då du min respekt för dig utstjälpte.





Bunden vers (Rim) av Ohappa
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-07-05 14:15



Bookmark and Share


    Lars J
Tror att vissa texter behöver vara utkast tills vi är redo att behandla känslan i dem.
2020-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Ohappa
Ohappa