Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Minne

Ibland är det bara att acceptera;
Det finna inga lyckliga slut.

Så låt försvaret kapitulera!
Ge dig bara hän och njut!

... Andra verkar kunna.
Så jag försökte ett litet tag,

Men det får jag andra unna.
För det är inte jag.

Ett vi i bubbla är inte på riktigt.
När ett vi inte kan vara som dom.

För skönhet är när viet blir viktigt,
när relationen tål att ruskas om.

Jag vill inte ha det fint och svårt.
Med en oros skugga som skymmer.

Så vi tog i, ruskade och vända på vårt.
och jag kände att vi inte osset rymmer.

Ett hjärta ner i parketten,
nu ligger där förseglat.

För du och jag ska inte på banketten,
som jag såg oss förespeglat.




Bunden vers av Ohappa
Läst 297 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-03-23 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ohappa
Ohappa